WIJ
BOUWEN,
UW
MORGEN.

Onze diensten

Wij staan staat niet stil. We staan voornamelijk bekend als aannemer maar zijn van meerdere markten thuis.  Wat wij voor u kunnen betekenen vindt u hieronder.

Of vraag meteen je offerte aan:

Nu je offerte aanvragen

Ruwbouwwerken

Misschien wel de nodigste fase tijdens een bouwproject. Tijdens de ruwbouwfase bouwen we letterlijk de basis waarop de rest van het huis zich zal baseren. Denk hierbij aan funderingen, muren, vloeren en het dak.

Nieuwbouwprojecten en woningbouw

Niets is mooier dan uw droomhuis voor uw ogen gebouwd zien worden. Daarom zijn nieuwbouwprojecten zo populair, uw huis zal er als geen ander uitzien. Dat maakt het net zo uniek en spannend.

Totaalconcepten

Zelf bouwen is niet voor iedereen weggelegd, juist daarom bestaan wij. We zullen ervoor zorgen dat uw droomproject volledig van begin tot einde gerealiseerd zal worden. Het enige dat u hoeft te doen is achterover zitten en eventjes wachten.

Renovaties en verbouwingen

Oude gebouwen hebben heel wat karakter en verhalen die we maar al te graag bewaard willen zien. Daarom opteren heel veel mensen ook voor renovaties, zo behoudt u de geschiedenis van het gebouw en blaast u er nieuw leven in.