WIJ
BOUWEN,
UW
MORGEN.

Over Ons

F&M Algemeen Bouwbedrijf is een gevestigde naam in de sector. Samen met onze 30-tal werknemers verzorgen wij al uw totaalprojecten.
Zo bent u gerust dat uw gebouw in een vlot proces van A tot Z gebouwd en afgewerkt zal worden.

Een kijkje in ons bedrijf

We zijn sinds 2009 actief in de bouwsector en doorheen de jaren hebben we niet alleen onze expertise, maar ook onze diensten uitgebreid. Met als eindresultaat F&M zoals we het nu kennen, een bouwbedrijf dat alles tot in de puntjes verzorgt.
We zijn gebaseerd in Heusden-Zolder en met een goede reden ook, onze ligging is perfect om snel heel Limburg te kunnen bedienen, net als de rest van ons land.

Bekijk hier alvast een kleine opsomming van de diensten waar u ons voor kunt inschakelen:

  • Ruwbouwwerken
  • Nieuwbouwprojecten en woningbouw
  • Totaalprojecten; bouwen, afwerken en zelfs inrichten van uw gebouw
  • Renovaties en verbouwingen
  • Dakwerken
  • Elektriciteitswerken; zowel de plaatsing als de herstelling

Weet u al goed wat uw droomproject nodig heeft?

Vraag uw offerte aan

Wat is onze belofte?

We beloven u altijd de beste kwaliteit dat is onze belangrijkste troef en daar hechten we uiterst veel waarde aan. Daarnaast krijgt u bij F&M altijd de ondersteuning van ervaren planners, vakmensen met jarenlange ervaring en een lage kostenstructuur. Dat is onze belofte.

Altijd al gedroomd van een woning die betaalbaar is en daarbovenop ook nog eens voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen? Neem dan vrijblijvend contact op, we beantwoorden met veel plezier al uw vragen.

Bekijk onze diensten